Siglent etusivulle linkki     Oskilloskoopit, mallisarja SDS5000X

PRELIMINARY!

Tämä ei ole vielä euroopan alueen markkinoilla! On juuri julkaistu markkinoille Kiinassa.

SDS5000X sarjan 2-4 kanavaiset 350MHz - 1GHz oskilloskoopit ovat erittäin suorituskykyisiä ja korkealaatuisia pöytä oskilloskooppeja.  Samplenopeus max 5GSa/s sekä muistia max 250M/kanava(1). Optio: 16ch LA (MSO)

SDS5000X-front-pre

SDS5054X  alustava kuva. Takana on lisäksi Ext trig ja muun muassa 10MHz referenssi.


(1) Laitteessa on  1 kpl 5GSa/s ADC ja 250Msample muisti kanavaparia kohti.
4 kanavaisessa näitä kanavapareja on kaksi.

Kaikki 4 kanavaa samaan aikaan käytössä samplenopeus jokaiselle kanavalla on 2.5GSa/s ja muistia kullekin kanavalle 125Msample.
Mikäli kummastakin kanavaparista vain toinen kanava on käytössä on molemmille kanaville max 5Gsa/s ja max 250Msample muistia.
Rakenneperiaate on siis sama kuin Siglentin muissakin 4-kanavaisissa malleissa.SDS5000X sarjan järeä prosessointiteho mahdollistaa muun muassa 1M FFT sekä tehokkaat ja nopeat automaattiset mittaukset käyttäen aina vallitsevaa muistin pituutta. Kosketusnäyttö mahdollistaa joissain tilanteissa monipuolisten asetusten ja säätöjen tekemisen tehokkaammin. Näytön koko on nostettu samaksi 10.1" joka on käytössä jo entuudestaan SSA3000X sarjan spektrianalysaattoreissa.
Suorituskyvyssä tämä vuosien kehittelyn tulos asettuu kaikkien tähänastisten Siglent oskilloskooppien yläpuolelle mukaanlukien "LeCroy" mallin SDS3000.
Skoopissa on nopea sekvenssitallennus (tunnetaan myös nimellä segmented memory acquisition) sekä jatkuvasti taustalla kulloisellakin vallitsevalla nopeudella toimiva historiapuskuri. Joka mahdollistaa siis sen että pysäytyksen jälkeen voidaan tutkia taaksepäin pysäytystä edeltäneitä vaakapyyhkäisyjä. Siis pysäytä ja katso mitä juuri hetki sitten tapahtui.

HUOM! Toistaiseksi laitetta ei ole julkistettu Euroopan markkinoille eikä hintatasosta ja muista yksityiskohdista ole mitään vahvistettua tietoa, kuten ei myöskään markkinoille laskemisen aikataulusta. Luonnollisesti kiinankielinen datalehti antaa hyvin pitkälle oikeaa tietoa vaikkain datalehti on ns ensiversio. Laite on julkistettu markkinoille Kiinassa mutta sikäläisiä esitettyjä hintoja ei mitenkään voi suoraan muuntaa hinnoiksi EU markkinoilla. Kiinassa tällaiset tavarat ja laitteet ovat huomattavan arvokkaita sikäläisine veroineen ja erityisesti kun suhteutetaan palkkoihin ja muihin hyödykkeisiin.

Tämä malli ei luonnollisestikaan korvaa mitään jo olemassa olevaa Siglent oskilloskooppimallisarjaa. Tämä on selkeä lisäys reilusti aiempien yläpuolelle.

SDS5000X tietoja lisätään ja täsmennetään sitä mukaa kun virallista varmennettua faktaa on saatavilla Siglentiltä.

Hinta-arvio: Reilusti enemmän kuin SDS2000X sarja.

SDS5000X-touch

SDS5000X malleissa on kapasitiivinen kosketusnäyttö 10.1" ja 1024x600 resoluutio.


SDS5000X DataSheet preliminary (Toistaiseksi vain kiinaksi)

Datalehdet ja muuta mallikohtaista materiaalia. (ei vielä saatavila tästä sarjasta)
Tarkasta aina tarvittaessa uusimmat versiot valmistajan sivuilta.
Niihin on vaikea linkittää koska niiden tarkat osoitteet saattavat useinkin muuttua.
Siglent päivittää dokumentteja ajoittain. En datalehtiä ja ohjekirjoja täällä ladattavaksi.
Ne voisivat usein olla vanhentuneita versioita.
Kulloinkin viimeisimmät julkaistut materiaalit löytyvät nykyisin erittäin helposti Siglentin nykyisiltä hiukan uudistetuilta sivuilta.

           FW päivitykset ja Ohjelmat sekä takuutiedot ym


           Käyttöohjeet, datalehdet, sovellusvinkit ja videoita
(kesken)

 

   --» Ylös 

    --»  Oskilloskoopit

   --» Etusivulle - Home