Siglent etusivulle linkki       Poistotori - sekalaisia käytettyjä laitteita


Myyn yksityishenkilönä joskus satunnaisesti joitain omistamiani käytettyjä elektroniikka- ym laitteita ja tavaroita.Jotain pientä tulossa myyntiin lähiaikoina kunhan saan niitä tarkistettua ja jotenkin dokumentoitua.


En tällä hetkellä ehdi aktiivisesti näihin mutta tiedusteluja näistä voi toki tehdä.
Päivitetty 30.9.2022


Tulossa myyntiin Suomessa äärimmäisen harvinainen radio ja jokseenkin harvinainen muuallakin.   -40 luvulta Collins HF vastaanotin 51-Q. Radion rakenteista löytyy muun muassa joku leima vuodelta 1942
Viimeksi joku vuosi sitten laite oli tulilla ja jopa toimi. Tuo oli nuorena ollessani minun vastaanottimena pitkään...  Laite ei ole täydellisesti alkuperäisessä kunnossa.  Nyt sen pitää päästä kotiin joka jatkaa siitä asianmukaista huolehtimista.


Melko harvinainen HP "tietokone". Kaunis ja toimiva aikansa yksi legendaarinen monissa labroissa käyettty malli: HP85A johon on joitain tykötarpeita ja lisänä muun muassa joku ulkomailta aikanaan hankittu lisäkortti jossa on iso liuta eri toimintoja (se oli joidenkin alan harrastajien tuotos 1) ). On muuten sitten myös HP-IB väylä... tällä oli ihan mukava käskyttää noita HP vanhoja mittalaitteita...
Tällä ei taatusti ole käyttöarvohinta vaan keräilyhinta. Eipä näitä paljon enää markkinoilla ole kun elossa olevat yksilöt ovat päätyneet keräilijöiden "holveihin".  Viimeksi kun laitoin tulille, toimi. On jopa siistin oloinen. Printteri on periaatteessa ehjä mutta kaipaa huoltoa, muistaakseni sen paperin kulku takertelee. (voi olla hiukan vanhoja kumiosia tms?)
Datanauhuria en ole kokeillut koska minulla ei sellaista mini kasettia ole.
Hp museosivulla  HP85A
Kyseistä HP en myy kenelle tahansa. Tuon tulee säilyä ja sen pitää pysyä mahdollisimman tarkalleen alkueräisessä eli museokelpisessa kunnossa ja ostajan  pitää antaa herrasmielupaus siitä että varjelee sitä ns säätäjä ässiltä ja muila vekaroilta.

1) curiousmarc.com - HP 85 Scientific Computer  (kaiken erittäin hyödyllisen lisäksi tuon sivun alalaidassa on se kortti josta minulla on jokin versio)Tektronix analoginen 100MHz oskilloskooppi, Suomessa hiukan harvinaisempana versiona eli 2235 mallin militaariversio: AN/USM488. Tämä ei koskaan ole ollut varsinasessa käytössä vaan lähinnä varastossa ja kalibrointisyklissä. (ehkä johonkin 200X saakka jonka jälkeen minulla varastoituna).
Tällä ei ole sellaista harrastelijan käyttöskooppi hintaa vaan enemmänkin keräilyhinta. Kunto on täysin toimiva ja erittäin siisti, etupaneeli "kuin uusi". Mukana myös etupanelin suojakotelo.

Tektronix analoginen 350MHz oskilloskooppi, 4 kanavaa, 2465A ja huom DM malli  eli A-DM.  Hyvässä kunnossa(!) ja suht vähillä käyttötunneilla. Siisti. Kasa käytettyjä Tektronix probeja mukaan.

Racal legendaarinen Radio. Eli sen Racal sinisen malli  17  ulkonäköinen ja rakenteinen, mutta ns parempi malli, jossa lisänä yksi välitaajuus enemmän. Malli on siis 117.  Siisti toimiva peli.


Toki monta muutaakin juttua... kunhan nyt saan ne varastoista käsiini ja selviteltyä niiden tilaa hiukan.--»  Ylös 

--»  Oskilloskoopit

--»  Etusivulle - Home