Siglent etusivulle linkki       Poistotori - sekalaisia käytettyjä laitteita


Myyn yksityishenkilönä joskus satunnaisesti joitain omistamiani käytettyjä elektroniikka- ym laitteita ja tavaroita.Jotain pientä tulossa myyntiin lähiaikoina kunhan saan niitä tarkistettua ja jotenkin dokumentoitua.


En tällä hetkellä ehdi aktiivisesti näihin mutta tiedusteluja näistä voi toki tehdä.
Päivitetty 30.9.2022


Tulossa myyntiin Suomessa äärimmäisen harvinainen radio ja jokseenkin harvinainen muuallakin.   -40 luvulta Collins HF vastaanotin 51-Q. Radion rakenteista löytyy muun muassa joku leima vuodelta 1942
Viimeksi joku vuosi sitten laite oli tulilla ja jopa toimi. Tuo oli nuorena ollessani minun vastaanottimena pitkään...  Laite ei ole täydellisesti alkuperäisessä kunnossa.  Nyt sen pitää päästä kotiin joka jatkaa siitä asianmukaista huolehtimista.


Melko harvinainen HP "tietokone". Kaunis ja toimiva aikansa yksi legendaarinen monissa labroissa käyettty malli: HP85A johon on joitain tykötarpeita ja lisänä muun muassa joku ulkomailta aikanaan hankittu lisäkortti jossa on iso liuta eri toimintoja (se oli joidenkin alan harrastajien tuotos 1) ). On muuten sitten myös HP-IB väylä... tällä oli ihan mukava käskyttää noita HP vanhoja mittalaitteita...
Tällä ei taatusti ole käyttöarvohinta vaan keräilyhinta. Eipä näitä paljon enää markkinoilla ole kun elossa olevat yksilöt ovat päätyneet keräilijöiden "holveihin".  Viimeksi kun laitoin tulille, toimi. On jopa siistin oloinen. Printteri on periaatteessa ehjä mutta kaipaa huoltoa, muistaakseni sen paperin kulku takertelee. (voi olla hiukan vanhoja kumiosia tms?)
Datanauhuria en ole kokeillut koska minulla ei sellaista mini kasettia ole.
Hp museosivulla  HP85A

1) curiousmarc.com - HP 85 Scientific Computer  (kaiken erittäin hyöddullisen lisäksi tuon sivun alalaidassa on se kortti josta minulla on jokin versio)Tektronix analoginen 100MHz oskilloskooppi, Suomessa hiukan harvinaisempana versiona eli 2235 mallin militaariversio: AN/USM488. Tämä ei koskaan ole ollut varsinasessa käytössä vaan lähinnä varastossa ja kalibrointisyklissä. (ehkä johonkin 200X saakka jonka jälkeen minulla varastoituna).
Tällä ei ole sellaista harrastelijan käyttöskooppi hintaa vaan enemmänkin keräilyhinta. Kunto on täysin toimiva ja erittäin siisti, etupaneeli "kuin uusi". Mukana myös etupanelin suojakotelo.
Toki monta muutaakin juttua... kunhan nyt saan ne varastoista käsiini ja selviteltyä niiden tilaa hiukan.--»  Ylös 

--»  Oskilloskoopit

--»  Etusivulle - Home