Siglent etusivulle linkki     Poikkeusajat palveluissa. (Holiday notes.)

 

Päivitetty 1.4.2022 ja voimassa ainakin huhtikuun loppuun saakka.

Covid-19 tilanteen vuoksi sisätapaamista edellyttävät noutotilaukset eivät ole toistaiseksi mahdollisia.
Toimitukset jatkuvat edelleen toimituksina suoraan Siglent tehtaan Euroopan alueen keskusvarastosta Saksasta.

Mikäli haluat että tarkastan tuotteen sen saavuttua Suomeen sovi asiasta tilauksen teon yhteydessä.
Tällöin laite tulee ensin minulle tarkastettavaksi ja tarkastuksen jälkeen kun kaikki on ok, toimitetaan laitte sinulle Postipakettina postista tai Postin pakettiautomaatista noudettavaksi.
Kokonaiskuluina tästä lisätään hintaan EUR 15.00 / laite. Toki tässä tapauksessa ulkonouto / pihasta nouto on tarvittaessa mahdollinen Postipaketin sijasta.

 

 

1.4.2022

Siglent pääkonttori ja tuotanto sijaitsee Kiinassa ja loma- sekä juhlapyhät poikkeavat suomalaisista.
Ne vaikuttavat jossain määrin myöskin tilauksiin.


COVID-19 epidemia EU alueella ei tällä hetkellä aiheuta Siglentin EU alueen varastototoimituksissa poikkeamia.


COVID-19 epidemia Kiinassa  ei pääsääntöisesti  aiheuta Siglentin EU alueen varastototoimituksissa poikkeamia.
Kuitenkin pientä poikkemaa voi esiintyä esimerkiksi laitemallin vallitsevan saatavuuden kyselyissä koska pääkonttori Kiinassa, Shenzhenissä.
Kiinassa on kuitenkin tilanne alkanut huonontua erittäin ärhäkästi tarttuvien uusien varianttien johdosta ja saattaa aiheuttaa myös yllätyksiä. Toiminnoissa on kuitenkin myös varauduttu aiempaa paremmin poikkeustilanteisiin joten ne eivät nykyisin enää lamauta samalla tavoin toimintoja kuin 2020 tapahtui.

Mikäli et saa vastausta 24h kuluessa tarkista että lähetit puhtaan mailin jossa ei ole mitään linkkejä, mainos tai muita lisähärpäkkeitä joiden johdosta voi joutua roskapostisuotimiin tai joissa on mahdollinen tietoturvariski. Tarkista myös oma roskapostikansiosi jos et saanut vastausta.

Sähköpostiosoitteistamme on käytössä ainoastaan ne sähköpostit joiden domain on siglent.fi


Mieluiten käytä:  info (katin häntä) siglent piste fi


Käytössä myös aghp55 (katin häntä) siglent piste fi    mikäli asia liittyy huutonet kauppoihin.HUOM! Jos olet joskus käyttänyt yhteydenpidossa minun jotain gmail sähköpostiosoitetta: Ne eivät tule perille! Menevät bittiavaruuteen.

Tietoturvasyistä emme itse käytä, emmekä tulee käyttämään yhteydenpidossa Googlen Gmailia tai muita Googlen palveluita.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tiedotamme tässä tarpeen mukaan sellaisista loma- ja vapaapäivistä jotka saattavat vaikuttaa tai vaikuttavat Siglent palveluihin ja toimituksiin Euroopassa sekä samalla myös luonnollisesti Suomessa.  Normaalisti Siglent Kiinassa noudattaa normaaleja sikäläisiä työ- ja vapaa-aikoja. Koska Euroopan yksikön toimintoja, erityisesti myyntiä, johdetaan Kiinasta käsin vaikuttaa kiinalaiset vapaat ja juhlapyhät jonkin verran.

 

 --» Ylös - Up

 --» Etusivulle - Home