Siglent etusivulle linkki       Poikkeusajat palveluissa - Holiday notes


Tiedotamme tässä tarpeen mukaan loma- ja vapaapäivistä sekä muista poikkeuksista palveluissa.Sellaisista seikoista jotka saattavat vaikuttaa tai vaikuttavat Siglent palveluihin ja toimituksiin Euroopassa sekä samalla myös luonnollisesti Suomessa.

Normaalisti Siglent Kiinassa noudattaa normaaleja sikäläisiä työ- ja vapaa-aikoja. Euroopan yksikön toimintoja, erityisesti myyntiä, hallinnoidaan Kiinasta käsin. Tämän johdosta kiinalaiset merkittävät vapaat ja juhlapyhät vaikuttavat myös jonkin verran.Päivitetty 7.3.2023
ja voimassa ainakin vuoden 2023 kesäkuun loppuun saakka.

Covid-19 sekä influenssatilanteen vuoksi sisätapaamista edellyttävät noutotilaukset eivät edelleen ole toistaiseksi mahdollisia johtuen erityisestä henkilökohtaisesta riskiryhmä statuksesta.
Toimitukset jatkuvat edelleen "UPS Standard" toimituksina suoraan ostajan osoitteeseen Siglent tehtaan Euroopan alueen keskusvarastosta Saksasta.

Mikäli haluat että tarkastan tuotteen sen saavuttua Suomeen sovi asiasta tilauksen teon yhteydessä.
Tällöin laite tulee ensin minulle tarkastettavaksi ja tarkastuksen jälkeen kun kaikki on ok, toimitetaan laitte sinulle Postipakettina postista tai Postin pakettiautomaatista noudettavaksi.
Kokonaiskuluina tästä lisätään hintaan EUR 16.00 / laite. Tässä tapauksessa ns "ulkonouto ovelta" on tarvittaessa mahdollinen kunhan siitä ennalta sovitaan.
7.3.2023

COVID-19 epidemia EU alueella ei aiheuta Siglentin EU alueen varastototoimituksissa poikkeamia.


COVID-19 epidemia Kiinassa ei aiheuta Siglentin EU alueen varastototoimituksiin.
Pääosa kaikista koronarajoitteista Kiinan sisällä on poistettu.

Paljon enemmän laitteiden saatavuuteen kuitenkin vaikuttaa edelleenkin ajoittain globaali komponenttipula jonka johdosta useiden mallien valmistus on ajoittain vaikeutunut.
Samoin asiaan vaikuttaa välillisesti Venäjän yksinomaan aloittama ja käymä hyökkäyssota Ukrainassa joka saattaa vaikuttaa logistiikassa sekä joidenkin komponenttien saatavuuteen.Lisäksi:

Mikäli et saa meiltä sähköpostiin vastausta arkisin 24h kuluessa  tarkista että lähetit puhtaan mailin jossa ei ole mitään linkkejä, mainos tai muita lisähärpäkkeitä joiden johdosta voi joutua roskapostihaaviin tai joissa on mahdollinen tietoturvariski. Tarkista myös oma roskapostisi jos et saanut vastausta.

Sähköpostiosoitteistamme on käytössä ainoastaan ne sähköpostit joiden domain on siglent.fi


Mieluiten käytä:  info (katin häntä) siglent.fi

Käytössä myös  aghp55 (katin häntä) siglent.fi   mikäli asia liittyy huutonet kauppoihin.


HUOM! Jos olet joskus käyttänyt yhteydenpidossa meidän jotain vaanhaa gmail sähköpostiosoitetta: Ne eivät enää tule perille! Menevät bittiavaruuteen.
Tietoturvasyistä emme itse käytä yhteydenpidossa Googlen Gmailia. Meillepäin luonnollisesti voi asioida myös gmail käyttäen vaikka emme itse sitä käytä.

 

--» Ylös - Up

--» Etusivulle - Home