Siglent etusivulle linkki     Holiday notes. Poikkeusajat palveluissa.

T ä r k e ä ä !
 

Yhteystiedoissa mainittuun puhelin numero ei ole käytettävissä äänipuheluihin 18.10.2019 alkaen ja jatkuen vuodenvaihteen 2019/2020 yli. Tarkempi aika myöhemmin.

 
Tilapäinen rajoitus toimitustavan osalta alkaen 10.10.2019 jälkeen tehtyihin tilauksiin ja jatkuen vuodenvaihteen 2019/2020 ylitse
 

 
(Rajoitusten tarkempi päättymisaika ilmoitetaan myöhemmin.)

Toimitustapa kyseisenä aikana on UPS standard paketti ostajan toimitus osoitteeseen UPS normaalien toimitusehtojen mukaisesti.
Toimitus tapahtuu tehtaan varastosta Saksasta Hampurista.
Maksuehto kyseisenä aikana ja toimitustavalla on: 100% tilattaessa sen jälkeen kun tuotteen varastosaatavuus on ensin varmistettu.
 
Kyseisenä aikana saattaa myös esiintyä viivettä sähköposteihin vastaamisessa.  Pyrimme kuitenkin aina vastaamaan viimeistään 48h kuluessa. Kiireellisissä takuu- tai muissa asioissa ilmoita lisäksi tekstiviestillä asiasta ja / tai lähetetystä kiireellisestä sähköpostista kauppakirja/kuitissa ilmoittetuun numeroon mikäli sinulla sellainen on (mainittuna aikana siihen numeroon SMS pitäisi toimia, puheluita emme ko aikana siihen numeroon vastaanota.
 
Tilaukset hoituvat aivan normaaliin tapaan sähköpostitse kuten tähänkin asti.

Sähköpostiosoitteista on käytössä ainoastaan ne sähköpostit joiden domain on tämä sivusto.
Sähköpostin vastausviive saattaa ajoittain olla tavanomaista pidempi mutta pyrimme pitämään sen silloinkin alle 48h.
Yksittäinen harvinainen worst case viive voi olla jopa 72h (3vrk)
Viivearvio ei koske tilannetta jossa syystä tai toisesta sähköposti ei ole lainkaan saapunut. Mekään emme voi reagoida siihen mitä emme havaitse. Sen välttämiseksi älä sisällytä viesteihisi mitään sellaista jonka roskapostisuodattimet voisivat tulkita roskapostiksi tai haitalliseksi.

Mieluiten käytä:  info (katin häntä) siglent piste fi
Käytössä myös aghp55 (katin häntä) siglent piste fi (sama kuin huutonet yhteystieto)
sekä etunimi piste sukunimi (katin häntä) siglent piste fi
Jos olet joskus käyttänyt yhteydenpidossa minun jotain gmail sähköpostiosoitetta:
ÄLÄ KÄYTÄ!
Ei ehkä tule perille varsinkaan mainittuna poikkeus aikana.

Teemme kaikkemme että palvelun laatu pysyisi muuten niin normaalina kuin suinkin mahdollista.---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Siglent pääkonttori ja tuotanto sijaitsee Kiinassa ja loma- sekä juhlapyhät poikkeavat suomalaisista.
Ne vaikuttavat jossain määrin myöskin Siglentin Hampurin varaston toimintaan.
Tiedotamme tässä tarpeen mukaan sellaisista loma- ja vapaapäivistä jotka saattavat vaikuttaa tai vaikuttavat Siglent palveluihin ja toimituksiin Euroopassa sekä samalla myös luonnollisesti Suomessa.  Normaalisti Siglent Kiinassa noudattaa normaaleja sikäläisiä työ- ja vapaa-aikoja. Koska Euroopan yksikön toimintoja, erityisesti myyntiä, johdetaan Kiinasta käsin vaikuttaa kiinalaiset vapaat ja juhlapyhät jonkin verran.

 

 --» Ylös - Up

 --» Etusivulle - Home