Siglent etusivulle linkki     Holiday notes. Poikkeusajat palveluissa.--------------------------
Tilapäinen rajoitus toimitustavan osalta alkaen 14.10.2019 

Yhteystiedoissa mainittuun puhelin numero ei ole käytettävissä 20.9.2019 alkaen ja jatkuen pitkästi Joulun 2019 ylitse


(Rajoitusten päättymisaika ilmoitetaan myöhemmin. Voimassa kuitenkin pitkästi Joulun 2019 ylitse.)

Ainoa toimitustapa tällöin on UPS standard paketti ostajan toimitus osoitteeseen UPS normaalien toimitusehtojen mukaisesti.
Toimitus tapahtuu suoraan tehtaan varastosta Saksasta Hampurista.
Maksuehto kyseisenä aikana ja toimitustavalla on: 100% tilattaessa.

Kyseisenä aikana saattaa myös esiintyä viivettä sähköposteihin vastaamisessa.  Pyrimme kuitenkin aina vastaamaan viimeistään 48h kuluessa. Kiireellisissä asioissa ilmoita lisäksi tekstiviestillä asiasta/lähetetystä kiireellisestä sähköpostista kauppakirja-kuitissa ilmoittetuun numeroon.
Sähköpostiosoitteista on käytössä ainoastaan ne sähköpostit joiden domain on tämä sivusto. Mieluiten käytä: info (kissanhäntä) siglent piste fi
Teemme kaikkemme että palvelun laatu pysyisi muuten niin normaalina kuin suinkin mahdollista.---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Siglent pääkonttori ja tuotanto sijaitsee Kiinassa ja loma- sekä juhlapyhät poikkeavat suomalaisista.
Ne vaikuttavat jossain määrin myöskin Siglentin Hampurin varaston toimintaan.


Siglentin Hampurin toimipisteen osalta on menossa 2019  aikana jonkunlaisia organisaation kehittämis toimenpiteitä joiden vaikutus ulospäin näkyviin toimintoihin on kuitenkin melko vähäistä.Tiedotamme tässä tarpeen mukaan sellaisista loma- ja vapaapäivistä jotka saattavat vaikuttaa tai vaikuttavat Siglent palveluihin ja toimituksiin Euroopassa sekä samalla myös luonnollisesti Suomessa.  Normaalisti Siglent Kiinassa noudattaa normaaleja sikäläisiä työ- ja vapaa-aikoja. Koska Euroopan yksikön toimintoja, erityisesti myyntiä, johdetaan Kiinasta käsin vaikuttaa kiinalaiset vapaat ja juhlapyhät jonkin verran.

 

 --» Ylös - Up

 --» Etusivulle - Home