Siglent etusivulle linkki     Holiday notes. Poikkeusajat palveluissa.

17.3.2020
Euroopassa riehuvan SARS-CoV-2 viruksen aiheuttaman COVID-19 pandemian vuoksi Siglentin EU alueen varastotoimitukset hidastuvat.
Tämä liittyy eräisiin järjestelyihin ja toimenpiteisiin joiden tarkoituksena on suojella työntekijöitä paremmin virukselta. Tämä voi aiheuttaa pientä lisäviivettä tilausten toimituksiin ja mahdollisesti myös muihin palveluihin. Tilanne muuttuu Euroopassa tällä hetkellä nopeasti ja muuttaa toimitusaikaan ja saatavuuteen arvaamattomalla tavalla ja aikataululla. Toimitukset pyritään säilyttämään niin normaalina kuin se on teknisesti ja ihmisten terveysturvallisuuden osalta mahdollista.

30.1..2020
Kiinassa vakavan koronavirus epidemia aiheuttaa muutoksia.

Siglent tuotantolaitokset sekä pääkonttori ovat palanneet töihin ja tilanne Kiinassa on normalisoitumassa tai lähes normaali.
Tilanne voi edelleen muuttua sen mukan kuinka yleinen epidemiatilanne muuttuu Kiinassa. 

__________________________________________________________

Seuraavat ovat edelleen voimassa.

T ä r k e ä ä !

 

Yhteystiedoissa mainittuun puhelin numero ei ole käytettävissä äänipuheluihin 18.10.2019 alkaen ja jatkuen vuodenvaihteen 2019/2020 yli. Tarkempi aika myöhemmin.

 
Tilapäinen rajoitus toimitustavan osalta alkaen 10.10.2019 jälkeen tehtyihin tilauksiin ja jatkuen vuodenvaihteen 2019/2020 ylitse
 

 
(Rajoitusten tarkempi päättymisaika ilmoitetaan myöhemmin.)

Toimitustapa kyseisenä aikana on UPS standard paketti ostajan toimitus osoitteeseen UPS normaalien toimitusehtojen mukaisesti.
Toimitus tapahtuu tehtaan varastosta Saksasta Hampurista.
Maksuehto kyseisenä aikana ja toimitustavalla on: 100% tilattaessa sen jälkeen kun tuotteen varastosaatavuus on ensin varmistettu.
 
Kyseisenä aikana saattaa myös esiintyä viivettä sähköposteihin vastaamisessa.  Pyrimme kuitenkin vastaamaan viimeistään 48h kuluessa. Kiireellisissä takuu- tai muissa asioissa ilmoita lisäksi tekstiviestillä (ihan suomeksi) että olet lähettänyt kiireellisen sähköpostin. Lähetä se tekstiviesti numeroon: plus kasi kuus yks kasi kaks kuus ysi nol nol kuus kaks kasi yks. (toki siihen soittaakin voi mutta muistutan että hinta on suolainen! Suomen aikaa klo 0400 - 1300 on soittoaika.)
 
Tilaukset hoituvat aivan normaaliin tapaan sähköpostitse kuten tähänkin asti.

Sähköpostiosoitteista on käytössä ainoastaan ne sähköpostit joiden domain on tämä sivusto.
Sähköpostin vastausviive saattaa ajoittain olla tavanomaista pidempi mutta pyrimme pitämään sen silloinkin alle 36h.
Yksittäinen harvinainen worst case viive voi olla jopa 60h (2,5vrk)
Viivearvio ei koske tilannetta jossa syystä tai toisesta sähköposti ei ole lainkaan saapunut. Mekään emme voi reagoida siihen mitä emme havaitse. Sen välttämiseksi älä sisällytä viesteihisi mitään sellaista jonka roskapostisuodattimet voisivat tulkita roskapostiksi tai haitalliseksi.

Mieluiten käytä:  info (katin häntä) siglent piste fi
Käytössä myös aghp55 (katin häntä) siglent piste fi (sama kuin huutonet yhteystieto)
sekä etunimi piste sukunimi (katin häntä) siglent piste fi
Jos olet joskus käyttänyt yhteydenpidossa minun jotain gmail sähköpostiosoitetta:
ÄLÄ KÄYTÄ!
Ei ehkä tule perille mainittuna poikkeus aikana.

Teemme kaikkemme että palvelun laatu pysyisi muuten niin normaalina kuin suinkin mahdollista.---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Siglent pääkonttori ja tuotanto sijaitsee Kiinassa ja loma- sekä juhlapyhät poikkeavat suomalaisista.
Ne vaikuttavat jossain määrin myöskin Siglentin Hampurin varaston toimintaan.
Tiedotamme tässä tarpeen mukaan sellaisista loma- ja vapaapäivistä jotka saattavat vaikuttaa tai vaikuttavat Siglent palveluihin ja toimituksiin Euroopassa sekä samalla myös luonnollisesti Suomessa.  Normaalisti Siglent Kiinassa noudattaa normaaleja sikäläisiä työ- ja vapaa-aikoja. Koska Euroopan yksikön toimintoja, erityisesti myyntiä, johdetaan Kiinasta käsin vaikuttaa kiinalaiset vapaat ja juhlapyhät jonkin verran.

 

 --» Ylös - Up

 --» Etusivulle - Home