Siglent etusivulle linkki     Holiday notes. Poikkeusajat palveluissa.Siglent.fi palvelut Suomessa.

1.5. - 2.6.2019 välisenä aikana toiminnassamme saattaa esiintyä ajoittaista hitautta.

Erityisesti noin 18.-28.5.
Pyrimme kuitenkin vastaamaan sähköposteihin 36h kuluessa ja 18.-28.5. välillä 48h kuluessa jolloin vain SMS ja sähköposti. Soitto- tai muun yhteydenottopyynnön voi jättää myös SMS.
Toimitusajoissa yksityisille asiakkaille saattaa esiintyä ajoittain 0-2pv lisäviive normaaliin nähden.
Toimitusaikaviiveet eivät pääsääntöisesti koske yritysostajille toimitettavia tilauksia johtuen niiden poikkeavasta logistiikasta.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Siglent pääkonttori ja tuotanto sijaitsee Kiinassa ja loma- sekä juhlapyhät poikkeavat suomalaisista.
Ne vaikuttavat jossain määrin myöskin Siglentin Hampurin varaston toimintaan.


Siglentin Hampurin toimipisteen osalta on menossa 2019 alkupuoliskon aikana jonkunlaisia organisaation kehittämis toimenpiteitä joiden vaikutus ulospäin näkyviin toimintoihin on kuitenkin melko vähäistä.Tiedotamme tässä tarpeen mukaan sellaisista loma- ja vapaapäivistä jotka saattavat vaikuttaa tai vaikuttavat Siglent palveluihin ja toimituksiin Euroopassa sekä samalla myös luonnollisesti Suomessa.  Normaalisti Siglent Kiinassa noudattaa normaaleja sikäläisiä työ- ja vapaa-aikoja. Koska Euroopan yksikön toimintoja, erityisesti myyntiä, johdetaan Kiinasta käsin vaikuttaa kiinalaiset vapaat ja juhlapyhät jonkin verran.

 

 --» Ylös - Up

 --» Etusivulle - Home