Siglent etusivulle linkki       Poikkeusajat palveluissa - Holiday notes


Tiedotamme tässä tarpeen mukaan loma- ja vapaapäivistä sekä muista poikkeuksista palveluissa.


Sellaisista seikoista jotka saattavat vaikuttaa tai vaikuttavat Siglent palveluihin ja toimituksiin Euroopassa sekä samalla myös luonnollisesti Suomessa.

Normaalisti Siglent Kiinassa noudattaa normaaleja sikäläisiä työ- ja vapaa-aikoja. Euroopan yksikön toimintoja, erityisesti myyntiä, hallinnoidaan osin Kiinasta käsin. Tämän johdosta kiinalaiset merkittävät vapaat ja juhlapyhät voivat vaikuttavat myös jonkin verran.
Päivitetty 20.05.2024  


Huom!   
Siglent.fi  palveluissamme on  kesätauko 29.05. - 24.06.2024  (palvelut pääosin pysähdyksissä)

(tänä aikana sähköposteihin vastaamisessa voi olla pidempi viive. Kuitenkin pääsääntöisesti ei yli 48h)        
Voimassa ainakin 30.09.2024  saakka.

Toimitukset jatkuvat normaalisti edelleen, ellei toisin sovita, edelleen "UPS Standard" toimituksina suoraan ostajan osoitteeseen Siglent tehtaan Euroopan alueen keskusvarastosta Saksasta.

Mikäli haluat että tarkastan tuotteen sen saavuttua Suomeen sovi asiasta tilauksen teon yhteydessä tai mieluiten jo ennen sitä.
Tällöin laite tulee ensin minulle tarkastettavaksi ja tarkastuksen jälkeen, kun kaikki on ok, toimitetaan laitte sinulle Postipakettina postista tai Postin pakettiautomaatista noudettavaksi.
Myös ns "nouto ovelta" on tässä tapauksessa tarvittaessa mahdollinen kunhan siitä ennalta sovitaan. Kokonaiskuluina tästä prosessista lisätään hintaan EUR 22.00 / laite.Mikäli et saa meiltä sähköpostiin vastausta arkisin 24h kuluessa  tarkista että lähetit puhtaan mailin jossa ei ole mitään linkkejä, mainos tai muita lisähärpäkkeitä joiden johdosta voi joutua roskapostihaaviin tai joissa on mahdollinen tietoturvariski. Tarkista myös oma roskapostisi jos et saanut vastausta.

Käytössämme on nykyisin ainoastaan ne sähköpostit joiden domain on siglent.fi

Mieluiten käytä:  info (katin häntä) siglent.fi

Käytössä myös  aghp55 (katin häntä) siglent.fi  

 

--» Ylös - Up

--» Etusivulle - Home