Siglent etusivulle linkki     Siglent.fi     Osto-ohjeet.


Välitämme ja edustamme Siglent kehittämiä ja valmistamia elektroniikan mittalaitteita Suomessa.
Emme välitä laitteita Suomen rajojen ulkopuolelle.

Tällä hetkellä koko toimintamme tapahtuu etätyönä kuten yhteystiedot, hinnasto ja holiday-notes sivuillamme kerrotaan.
Pyrimme vastaamaan sähköposteihin 24h kuluessa. Varmistathan ettei sähköpostissasi ole mitään sellaisia linkkejä tai muuta joka voi johtaa sähköpostin jäävän suodattimiin jotka ovat tällä hetkellä enemmän kuin vain hiukan tehokkaamat sijainnistamme johtuen. Emme voi vastata viesteihin joita emme ole saaneet. Mikäli haluat varmistaa perille tulon lähetä sähköposti lukukuittauspyynnöllä.  Kun näet sen kuitatun tiedät sen saapuneen ja odottavan käsittelyä.

On tärkeää että toimit sen mukaan oletko hankkimassa aivan yksityishenkilönä vai ammatinharjoittajana tai yrityksen käyttöön.
Nämä prosessit ovat erilaiset ja oikea tienhaara on valittava tässä.


Ohje yksityishenkilölle    Lisäksi yksityinen harrastaja voi löytää tarjouksia myös täältä.

Ohje yritysostajalle tai muulle ALV verovelvolliselle.

Suora toimitus Siglent tehtaan EU alueen varastosta Augsburgista. (Myyjä on tällöin Siglent Technologies Germany GmbH. Toimimme Siglent valtuuttamana agenttina Suomessa. Älä epäröi ottaa yhteyttä. )

When a Finnish company (Registered VAT liable in Finland) is a buyer, direct delivery from the Siglent European area warehouse in Germany. (The seller is Siglent Technologies Germany GmbH. In this case, we act as the Siglent sales agent in Finland.  Do not hesitate contact us.)

Tuotteilla on luonnollisesti aina Siglent myöntämä takuu Siglent takuuehdoin. Olemme tehneet noin 10 vuotta tiivistä yhteistyötä Siglent kanssa. Meillä on erittäin hyvät yhteydet suoraan Siglentin pääkonttoriin Shenzhenissä (tarvittaessa myös kiinaksi). Tämä mahdollistaa myös sujuvan takuuasioiden käsittelyn tarvittaessa.
Siglent EU alueen huolto on nykyisin Saksassa Siglent Technologies Germany GmbH yhteydessä.
 
Käytämme yritysostajan osalta UPS standard® toimitusta Siglentin varastolta Saksasta ostajan toimitus osoitteeseen Suomessa. Yritysten osalta palvelemme ainoastaan suomalaisia yrityksiä Suomessa. Muualla toimivat yritykset voivat ottaa yhteyttä oman alueensa toimijoihin.


--» Etusivulle - Home



    --»  Ylös -- Up

   --» Etusivulle - Home