Siglent etusivulle linkki       Siglent.fi   Osto-ohjeet.


Välitämme ja edustamme Siglent kehittämiä ja valmistamia elektroniikan mittalaitteita Suomessa.
Emme välitä laitteita Suomen rajojen ulkopuolelle.

Tällä hetkellä koko toimintamme tapahtuu etätyönä kuten yhteystiedot, hinnasto ja holiday-notes sivuillamme kerrotaan.
Pyrimme vastaamaan kaikkiin sähköposteihin arkisin 24h kuluessa. Varmistathan ettei sähköpostissasi ole mitään sellaisia linkkejä tms seikkoja jotka voi johtaa sähköpostin jäävän suodattimiin jotka ovat nykyisin melko tiukkoja sekä herkkiä. Emme voi vastata viesteihin joita emme ole saaneet. Mikäli haluat varmistaa perille tulon lähetä sähköposti lukukuittauspyynnöllä. Kun näet sen kuitatun tiedät sen saapuneen ja odottavan käsittelyä.

On tärkeää että toimit sen mukaan oletko hankkimassa aivan yksityishenkilönä vai ammatinharjoittajana tai yrityksen käyttöön.
Nämä prosessit ovat erilaiset ja oikea tienhaara on valittava tässä.


Ohje yksityishenkilölle   

Ohje yritysostajalle tai muulle ALV verovelvolliselle.

Suora toimitus Siglent tehtaan Euroopan alueen varastosta Augsburgista.

When a Finnish company (Registered VAT liable in Finland) is a buyer, direct delivery from the Siglent European area warehouse in Germany. (The seller is Siglent Technologies Germany GmbH. In this case, we act as the Siglent sales agent in Finland.  Do not hesitate contact us.)

Tuotteilla on luonnollisesti aina Siglent myöntämä takuu Siglent takuuehdoin. Olemme tehneet noin 10 vuotta tiivistä yhteistyötä Siglent kanssa. Meillä on erittäin hyvät yhteydet suoraan Siglentin pääkonttoriin Shenzhenissä (tarvittaessa myös kiinaksi). Tämä mahdollistaa myös sujuvan takuuasioiden käsittelyn tarvittaessa.
Siglent EU alueen huolto on nykyisin Saksassa Siglent Technologies Germany GmbH yhteydessä.
 
Käytämme yritysostajan osalta UPS standard® toimitusta Siglentin varastolta Saksasta ostajan toimitus osoitteeseen Suomessa. Yritysten osalta palvelemme ainoastaan suomalaisia yrityksiä Suomessa. Muualla toimivat yritykset voivat ottaa yhteyttä oman alueensa toimijoihin.


--»   Ylös -- Up

--»   Etusivulle - Home