Siglent etusivulle linkki       Siglent.fi  yhteystiedot - ota yhteyttä

Älä epäröi ottaa yhteyttä!  
中文通过电子邮件。
电话中文:周一至周五下午5点至7点。
Vastaamme mielellämme laitteita koskeviin kysymyksiin!

 ( Huom! Tarkista tämä tiedote! )

yhteystiedot, contactinfo

Arkisin parhaiten 10:00 - 16:00
Numerottomat soitot ovat automaattisesti estetty.

Best on mon - fri  from 10:00 to 16:00
Calls from an unknown/hidden numbers are auto blocked.

 

Mahdollisissa takuuasioissa ota yhteyttä sähköpostitse, yllä ensimmäisessä kuvassa näkyvä osoite.

Mikäli sinulla on jokin meidän tai minun vanha gmail osoite, ÄLÄ käytä niitä.  
Tietoturvasyistä emme itse käytä Googlen Gmail tai muita Googlen palveluita. Vain ylläoleva maili toimii Siglent asioissa ja sitä voi toki käyttää muihinkin yhteydenottoihin.

Huutonet palveluissa mainittu email osoite vain jos kyseessä huutonet kauppa!!


Hinnat voivat muuttua ilman erillistä ennakkoilmoitusta.
Olemme koonneet joitain hintoja hinnastoksi myös sivullemme. Hinnasto ei ole sitova ja sitä on hyvä lukea ns suuntaa antavana.

Siglent virallisilla EU alueen sivuilla  ei ole erikseen hinnastoa. Hinnat on mainittu tuoteryhmien yhteydessä.  Siglent omat viralliset sivut. SIGLENT Technologies Germany GmbH

On myös muita sivuja jotka saattavat antaa vaikutelman että ne olisivat Siglent virallisia sivuja. Euroopassa ei ole muita Siglent (valmistajan) sivuja kuin yllämainittu. Me toimimme tiiviissä yhteistyössä valmistajan kanssa ja valmistajan hyväksymänä myyntiedustajana Suomessa.  Meillä on myös erinomaiset suhteet ja yhteydet suoraan Siglent tehtaalle/pääkonttoriin Kiinassa, Shenzhenissä.

Kun yrityksenne hankkii tai suunnittelee Siglent laitteiden hankintaa voitte kääntyä puoleemme kaikissa sekä teknisissä että kaupallisissa seikoissa. Siglent ei myy laitteita erikseen yksittäisille ns loppukäyttäjä asiakkaille suoraan vaan edustajien ja jälleenmyyjien kautta. Suomen osalta meidän toimiessa edustajana (kaupan välittäjänä) se onnistuu sujuvasti.

Yksittäisille harrastajille ja muille yksityishekilöille myymme pieniä määriä suoraan Siglent valtuuttamana edustajana jolloin myös Siglent tehtaan takuuasiat ovat aina kunnossa siten kun Siglent määrittelee tehtaan takuuehdoissa.

 

 --» Etusivulle - Home