Siglent etusivulle linkki       Siglent.fi  yhteystiedot - ota yhteyttä

Älä epäröi ottaa yhteyttä!  

中文通过电子邮件。
电话中文:周一至周五下午5点至7点。

Vastaamme mielellämme laitteita koskeviin kysymyksiin! ( Huomaa tarkistaa tiedote! )

yhteystiedot, contactinfo

Kaupallisten tiedustelujen yhteydessä muistathan jo ensimmäisessä yhteydenotossa mainita oletko asioimassa yritysostajana tai yksityishenkilönä. Tämä on tärkeää koska nämä ovat täysin erilliset prosessit alusta alkaen, vaikka samat kädet asioita hoitavatkin.

Siglent laitteiden voimassa olevat ALV0% MSRP hinnat löytyvät nykyisin Siglent omilta virallisilta sivuilta.
Siellä ne ovat ajan tasalla parhaiten. Hinnat voivat muuttua ilman erillistä ennakkoilmoitusta.
Olemme koonneet joitain hintoja hinnastoksi myös sivullemme. Hinnasto ei ole sitova ja sitä on hyvä lukea ns suuntaa antavana.

Siglent virallisilla EU alueen sivuilla  ei ole erikseen hinnastoa. Hinnat on mainittu tuoteryhmien yhteydessä.  Siglent omat viralliset sivut. SIGLENT Technologies Europe GmbH (Siglent Technologies Germany GmbH)

On myös muita sivuja jotka saattavat antaa vaikutelman että ne olisivat Siglent virallisia sivuja. Euroopassa ei ole muita Siglent (valmistajan) sivuja kuin yllämainittu. Me toimimme tiiviissä yhteistyössä valmistajan kanssa ja valmistajan hyväksymänä myyntiedustajana Suomessa.  Meillä on myös erinomaiset suhteet ja yhteydet suoraan Siglent tehtaalle/pääkonttoriin Kiinassa, Shenzhenissä.

Kun yrityksenne hankkii tai suunnittelee Siglent laitteiden hankintaa voitte kääntyä puoleemme kaikissa sekä teknisissä että kaupallisissa seikoissa. Siglent ei myy laitteita erikseen yksittäisille ns loppukäyttäjä asiakkaille suoraan vaan edustajien ja jälleenmyyjien kautta. Suomen osalta meidän toimiessa edustajana (kaupan välittäjänä) se onnistuu sujuvasti.

Yksittäisille harrastajille ja muille yksityishekilöille myymme pieniä määriä suoraan Siglent valtuuttamana jälleenmyyjänä jolloin myös Siglent tehtaan takuuasiat ovat aina kunnossa siten kun Siglent määrittelee tehtaan takuuehdoissa.

 

 --» Etusivulle - Home