Siglent etusivulle linkki     Funktio / Arbitrary signaaligeneraattorit.

Valikoimasta löytyy laaja valikoima laadukkaita arbitrary- funktiogeneraattoreita huippuominaisuuksin
Siglent ei ole halvin. Siglent kilpailee laadulla ja ominaisuuksilla joita usein löytyy vasta paljon kalliimmista generaattoreista.

X-Instruments tuoteperheen funktiogeneraattorit ylärivillä ja muut alarivillä.

SDG1000X SDG2000X SDG6000X/X-E  
SDG800 SDG1000 SDG5000  
       

 

Arbitrary- Funktiogeneraattoreissa on lukuisia edistyksellisiä ominaisuuksia joissa näkyy Siglentin innovatiivisen kehitystyön tulokset. Erityisen maininnan ansaitsee Siglent EasyPulse tekniikka samoin kuin Siglent TrueArb tekniikka.

Siglent EasyPulse tekniikalla päästään nopeisiin nousuaikoihin ja kapeisiin pulsseihin myös erittäin pitkillä periodi ajoilla, samoin saadaan tarkasti säädettävät pulssien nousu ja laskuajat samoin kuin suurella asetusresoluutiolla aseteltavat pulssin pituudet.

Siglent TrueArb tekniikka parantaa huomattavasti vapaiden aaltomuotojen laatua verrattuna tavanomaiseen yksinkertaiseen DDS generaattoriin kiinteällä muistipituudella ja kiinteällä näytetaajuudella. True Arb tekniikalla muun muassa sigaalin aikajitteri saadaan huomattavan alhaiseksi samoin kuin signaalin yksityiskohdat toistetaan tarkasti koko Arb taajuus alueella. Perinteisellä yksinkertaisella  tekniikalla yksityiskohtien ohi joudutaan hyppäämään joskus ajoituksellisista syistä.

Yksityiskohdat selviävät parhaiten kunkin mallin datalehden ja käyttöohjeiden tiedoista erikseen. Ne onkin luonnollisesti hyvä lukea jo ennen laitteen hankintaa huolellisesti. Mikäli jostain asiasta on epäselvää voit kysyä ja mielellämme yritämme selvittää asian.

Kaikki muut itsenäiset "stand alone" generaattorit ovat kaksikanavaisia paitsi SDG800 joka on yksikanavainen. (Oskilloskooppien optionaalisten generaattoreiden osalta katso kunkin oskilloskooppimallin tiedoista.)
Kaksikanavaisissa malleissa voidaan kumpikin kanava aaltomuodon, taajuuden ja muiden signaaliparametrien osalta käyttää toisistaan riippumatta. Joissain malleissa on mahdollisuus myös sisäisesti kombinoida kanavat. Samoin voidaan määritellä toinen kanava seuraamaan toista kanavaa esimerkiksi halutulla taajuuden erolla tai vaikkapa halutulla vaihe-erolla tai tasoerolla. Signaalin laatuun on myös kiinnitetty huomiota.

SDG6000X/X-E erittäin edistykselliset nopeat arb- funktiogeneraattorit ovat toistaiseksi saatavilla ainoastaan Kiinan sisäisillä markkinoilla. Tarkemmat mallit ja saatavuus aikataulu euroopan aluelle selviää myöhemmin.

 

    --»  Ylös -- Up

   --» Etusivulle - Home