Siglent etusivulle linkki       Oskilloskoopit - SDS1000X HD - Sekalaisia testejä


Tällä sivulla joitain sekalaisia testauksia.

Lisään niitä tänne vähitellen. Toistaiseksi en ryhmittele niitä erileen vaan lähinnä sitä mukaa kun niitä saan tehtyä ja dokumentoitua.
Sivusta tulee myös aika pitkä mahdollisesti koska suurin osa testejä kaipaa oskilloskoopin kuvaruutukuvan tai joukon niitä ja ne ei ole ihan pieniä.Tämän toiminnot ja suorituskyky on erittäin paljon samaa kuin SDS800X HD mallissa. 70 MHz versiota tässä mallissa sensijaan ei ole.

Näkyvin ero on kotelo ja näyttöpaneelin koko joka nyt tässä on 10.1"   Pixel resoluutio on kummassakin sama. Joten kuvaruutukuvissa siltäkään osin ei eroa ole.
SDS1000X HD mallissa on myös erillinen EXT trig kanava. (sen tarkkuus ei ole sama kuin pääkanavilta triggaus)
SDS1000X HD mallissa on mysö 50 ohm tulot.
SDS1000X HD mallissa on 2 sarjaliikenne dekoodausta enemmän kuin SDS800X HD mallissa.
SDS1000X HD mallissa on sisäinen reaaliaikakello. (paristovarmennettu) kun taas SDS800X HD malleissa sitä ei ole. SDS800X HD osaa kuitenkin hakea ajan netistä mikäli yhdistetty nettiin (toki sen voi manuaalisestikin siinä mallissa asettaa mutta se on tehtävä joka käynnistyksen jälkeen, jos tarvii oikeaa aikaa).

En voi tehdä kurantteja testejä tällä hetkellä SDS1000X HD mallilla koska minulla oleva versio poikkeaa hivenen siitä mikä on nyt julkistetu malli.
Toistaiseksi siis katso esimerkkejä ja testejä täältä SDS800X HD testi- ja esimerkki sivulta.
SDS1000X HD  Datalehti       .pdf  (vers. EN01E)


SDS1000X HD User Manual  .pdf  (vers. EN01B)


Programming Manual            .pdf  (Vers. EN11F)

 

--»  Ylös 

--»  Oskilloskoopit

--»  Etusivulle - Home