Siglent etusivulle linkki       Oskilloskoopit - SDS6000A


SDS6000A sarjan 4 kanavaiset 500MHz - 2GHz ovat korkealaatuisia oskilloskooppeja ammattikäyttöön.

Siglent kilpailee laadulla ja ominaisuuksilla joita usein löytyy vasta huomattavasti kalliimmista oskilloskoopeista.

SDS6054A, SDS6104A sekä SDS6204A ovat tämän sarjan Euroopan markkina alueella saatavilla olevat 4-kanavaiset mallit joihin lisäksi saatavilla lisäoptioita.

 

Siglent julkisti 4Q/2021 uuden premium tason oskilloskooppisarjan. Oskilloskooppi on pitkän kehitystyön tulos ja se näkyy sekä tuntuu. 

Mallisarja asettuu ilman kompromisseja kaikkien Siglent X sarjan oskilloskooppien yläpuolelle kaikissa suhteissa mukaanlukien tuotetuki, suorituskyky, toiminnot ja koko hardware koteloa myöden.

SDS6000A sarjan premium tason oskiloskoopit ovat täysin uudella korkeammalla tasolla Siglentin mallivalikoimassa sekä suorituskyvyltään että toiminnoiltaan. Myös mekaanisesti laite on uudella tasolla. Esimerkiksi etupaneelin säätimissä käytetään alemman sarjan malleihin nähden huomattavasti korkealaatuisempia (ja kalliimpia) encoodereita. Laitteen UI on varsin pitkälle hiottu sellaseksi että sitä voidaan ohjata varsin sujuvasti hiirtä käyttäen jolloin etupaneeliin tai näytön kosketuspaneeliin ei tarvi edes koskea mikäli niin haluaa. Se mahdollistaa ergonomisen käytön monissa erilaisissa käyttötilanteissa.

ADC Näytenopeus 5GSa/s per kaikki kanavat. (Lisäksi 10GSa/s ESR)
     - laite täyttää tältäosin max 2GHz vaatimukset kaikilla kanavilla samanaikaisesti.
     - tässä mallissa taajuusvasteen yläpää on varsin jyrkästi rajattu eli vastaa mahd. alias ongelmien osalta paremmin ammattimaisia vaatimuksia.
Näytemuistin pituus max 500M. Näytemuisti on jaettu kanavien kesken.
1 kanava 500M, 2 kanavaa 250M ja 3 tai 4 kanavaa kukin 125M.

Maksimi nopeus 175000 wfm/s. Sekvenssi tallennuksessa maksimi on 750000 wfm/s

Oskilloksoopin näyttö on luonnollisesti kapasitiivinen kosketusnäyttö. Näytön koko on 12,1" ja resoluutio  1280*800. Pinta on heijastuksia vähentävä matta.

Hyvän käyttöergonomian ja käyttönopeuden saavuttamiseksi oskilloskooppia voi ohjata samanaikaisesti rinnakkain sekä etupaneelin painikkeiden, kosketusnäytön että hiiren avulla.
Luonnollisesti oskilloskoopissa on Web serveri joten katselu ja ohjaaminen selaimella on mutkatonta ja nopeaa. Kaikkia tarkkoja esetuksia varten on käytettävissä virtuaalinen keyboard. Myös ulkoista näppäimisstöä voidaan käyttää.

Matematiikkatoimintoja voi olla samaan aikaan 4kpl. Esimerkiksi maksimissaan 4 samanaikaista FFT.  Kukin maksimissaan 8Mpts.

Optiona MSO toiminnot. (16 kanavaa)

Lukuisa joukko muita erilaisia optioita.

Kuten muissakin Siglent oskilloskoopeissa joissa on FRA (BodePlot) toiminto, kaikki Siglent SDG mallit ovat yhteensopivia.

Laitteessa on monia aivan uusia toimintoja/ominaisuuksia joita ei ole aiemmin Siglent oskilloskoopeissa ollut.


Alla pieni BodePlot esimerkki. Tutkittavana on tavallinen noin 2,46 MHz XTAL.
Huomaa että oskilloskoopin ruutu on 1280x800px. Saat täysiresoluutioisen kuvan lataamalla se koneellesi joko hiirellä kopypaste tai kuvan osoitteesta lataamalla.

BodePlot esimerkissä on pyyhkäisyalueen leveys 10 kHz ja keskitaajuus 2,45938 MHz. 501 askelta eli 20Hz välein.
Tuo on vain esimerkki jossa samasta piiristä aivan pienellä erolla kahdelle kanavalle. (mahdollisuus yhteensä kolmelle)
Maksimi pyyhkäisyn askelmäärä on 751. Vasemmalla näkyvä data taulukko on valitulta kanavalta. Laite tuottaa sisäisen paljon tarkemman taulukon jokaiselle kanavalle. Se on luonnollisesti saatavilla oskilloskoopista ulos muun muassa .csv muodossa.
Signaaligeneraattorina tässä käytetty tavallista Siglentin SDG mallia (mallilla ei ole olennaista merkitystä, ne kaikki toimivat suoraan)Tähän malliin on saatavilla myös korkealaatuisia mittapäitä. Muun muassa 2,5GHz aktiiviprobe sekä myös 2,5GHz aktiivi differentiaali probe. Ne käyttävät SAPBus liityntää.

SDS6000A Data Sheet              (pdf)    versio EN01B
SDS6000A User Manual            (pdf)    versio EN01A
SDS6000A Quick Start              (pdf)    versio EN01A

SAP2500  User Manual             (pdf)   (2,5GHz aktiiviprobe)
SAP2500D User Manual            (pdf)   (2,5GHz aktiivi differentiaaliprobe)


Siglent viralliset EU alueen sivut,  SDS6000A avautuu uuteen ikkunaan.                                   SDS6000A pieni esittelyvideo.

  Ylläolevan videon  suora Youtube linkki


TÄMÄ SIVU ON KESKEN....THIS PAGE IS UNDER WORK....


 

--»  Ylös 

--»  Oskilloskoopit

--»  Etusivulle - Home