Siglent etusivulle linkki     Siglent - elektroniikan mittalaitteiden valmistaja.

Siglent on kiinalainen korkealaatuisia elektroniikan mittalaitteita tuottava high-tech yritys.
Päätuotteita ovat oskilloskoopit, spektrianalysaattorit, Arb-Funktiogeneraattorit, digitaaliset yleismittarit ja teholähteet.

 

Siglent

Siglent pääkonttori Etelä-Kiinassa, Shenzhenissä.

 

Siglent ei ole niinsanottu halpavalmistaja. Siglent tuottaa laadulla ja ominaisuuksilla kilpailevia ja kilpailukykyisiä mittalaitteita joiden hinta on edullinen laatuun ja suorituskykyyn nähden. On ihan hyvä verrata omenaa omenaan eikä saappaaseen tai banaaniin.

Siglent on kiinalainen elektroniikan mittalaitteita valmistava high-tech yritys. Siglent kehittää ja tuottaa laitteita omalla tuotenimellään sekä toimii myös OEM ja ODM valmistajana. Kaikki Siglent mittalaitteet ovat oman tuotekehityksen ja suunnittelun tulosta.
Siglent ei ole ns kopiopaja. Siglent suunnittelemia ja valmistamia laitteita löytyy myös muun muassa seuraavien tuotemerkkien alta: Teledyne LeCroy, BK Precision, Atten.

Siglent aloitti omien digitaalisten oskilloskooppien tuotekehityksen vuonna 2002. Vuonna 2015 Siglentillä oli noin 300 työntekijää joista reilusti yli sata insinööriä tai korkeammin koulutettua työskentelee elektroniikka- sekä ohjemistosuunnittelusssa ja tuotekehityksessä ja henkilöstö on kasvussa. Tälläkin hetkellä Siglent rekrytoi  lisää työntekijöitä erityisesti tuotekehitykseen, embedded ohjelmistosuunnitteluun ja testaukseen, elektroniikkasuunnitteluun sekä muihin moniin tehtäviin.1)

Viimeisten 2-3 vuoden aikana Siglent on kehittynyt erittäin nopeasti yrityksen kaikilla toiminnan osa-alueilla. Laitteiden kehitystyössä on otettu pitkiä askeleita jonka seurauksena näkyy muun muassa uusi nykyaikainen X-instruments laitesarja jossa on monia Siglentin oman tuotekehityksen erinomaisia tuloksia. Tuotekehityksen yhteydessä on luonnollisesti syntynyt myös joukko patentteja.  Tuotannon laadunvalvontaa sekä tuotteiden lopputarkastusta testauksineen on kehitetty voimakkaasti. Useat tuotteet käyvät läpi myös ns esivanhennuksen ennen lopputarkastusta. Siglentin elektroniikka hardware valmistuslaatua pidetään yleisesti hyvälaatuisena.

 
Siglent on noussut merkittäväksi digitaalisten oskilloskooppien sekä muiden mittaus- ja testauslaitteiden valmistajaksi. Nykyisin tuotevalikoimaan kuuluu myös nykyaikaisia laadukkaita spektrianalysaattoreita.

Modern Test & Measure Helmikuu 2015.

Julkaisusta löytyy asiaa Siglentistä sivulta 24 alkaen. Mukana on myös artikkeli Siglentin kehittämästä "Easy Pulse" tekniikasta joka ensimmäisen kerran esiteltiin SDG5000 sarjan signaaligeneraattoreissa.

 

Kaikki Siglentin valmistamat Euroopassa myytävät laitteet ovat myös C E sertifioituja. Luonnollisesti Siglent toiminta  ISO 9001:2000 ja ISO 14001:2004 standardien mukaisesti on auditoitu (ja sertifioitu).

Siglent panostaa vuositasolla jatkuvasti vähintään noin 15% kokonaismyynnistä tutkimukseen ja tuotekehitykseen. Siglent toimii eteläisessä Kiinassa, Shenzhenissä, jossa sijaitsee pääkonttori sekä tuotantolaitokset.

Myynti-, huolto-  sekä varastotoimintoja Siglentillä on muun muassa Euroopassa sekä Pohjois Amerikassa. EU alueen varasto sekä huolto sijaitsee Saksassa, Hampurissa.


--------------------------------------------------------------------------

Siglent myös rekrytoi joukkoonsa lisää elektroniikkasuunnittelijoita samoin kuin laiteohjelmien suunnittelijoita ja ohjemoijia hyvinkin haasteellisiin tehtäviin. Yleensä vähintään ammattikorkeakoulu tai siitä ylempää tasoa. Tuotelaueena rekrytoinnissa ovat erityisesti Oskilloskoopit, Signaaligeneraattorit sekä Spektrianalysaattorit. Ei ole poissuljettua myöskään rekrytointi ulkomailta. 1)

Lisätietoja saa myös kysymällä, Ota yhteyttä

1)  Avoin rekrytointi jossa eritelty eri ammatit ja koulutustasot ovat nähtävillä ainoastaan Siglentin Kiinan sivuilla. Sieltä löytyy myös yhteydenottolomakkeet. Muutkin voivat hakea kuin kiinalaiset! Senverran kiinan kielen taitoja vaaditaan että asiassa selviytyminen haastatteluun saakka    sujuu omin avuin. Näissä asioissa voimme opastaa lähestymään kirjeitse oikeaa henkilöä.

 

   --» Etusivulle - Home

    --»   ylös - up