Siglent etusivulle linkki        Siglent - mittalaitteiden valmistaja.


Siglent on kiinalainen korkealaatuisia elektroniikan mittalaitteita tuottava high-tech yritys.

Päätuotteita ovat oskilloskoopit, spektrianalysaattorit, Arb-Funktiogeneraattorit, digitaaliset yleismittarit ja teholähteet.

 

Siglent

          Siglent pääkonttori Etelä-Kiinassa, Shenzhenissä.


Siglent ei ole niinsanottu halpavalmistaja eikä kopiopaja. Siglent tuottaa laadulla ja ominaisuuksilla kilpailevia ja kilpailukykyisiä mittalaitteita joiden hinta on edullinen laatuun ja suorituskykyyn nähden. On ihan hyvä verrata omenaa omenaan eikä saappaaseen tai banaaniin.

Siglent on kiinalainen elektroniikan mittalaitteita valmistava high-tech yritys. Yritys kehittää ja tuottaa laitteita omalla tuotenimellään sekä toimii myös OEM ja ODM valmistajana. Kaikki Siglent mittalaitteet ovat oman tuotekehityksen ja suunnittelun tulosta. Joissain oskilloskooppimalleissa toki jotain on syntynyt myös Siglentin sekä Teledyne LeCroy yhteistyön tuloksena.
Siglent ei ole ns kopiopaja. Siglent suunnittelemia ja valmistamia laitteita löytyy myös muun muassa seuraavien tuotemerkkien alta: Teledyne LeCroy, BK Precision.

Siglent aloitti omien digitaalisten oskilloskooppien tuotekehityksen vuonna 2002. Vuonna 2015 Siglentillä oli noin 300 työntekijää joista reilusti yli sata insinööriä tai korkeammin koulutettua jotka työskentelevät elektroniikka- ja ohjemistosuunnittelusssa sekä tuotekehityksessä. Henkilöstö on kasvussa. Tälläkin hetkellä Siglent rekrytoi  lisää työntekijöitä erityisesti tuotekehitykseen, embedded ohjelmistosuunnitteluun ja testaukseen, elektroniikkasuunnitteluun sekä muihin moniin tehtäviin.1)

Viimeisten yli 5 vuoden aikana Siglent on kehittynyt erittäin nopeasti yrityksen kaikilla toiminnan osa-alueilla. Laitteiden kehitystyössä on otettu pitkiä askeleita jonka seurauksena näkyy muun muassa uusi nykyaikainen X-instruments laitesarja jossa on monia Siglentin oman tuotekehityksen erinomaisia tuloksia. Tuotekehityksen yhteydessä on luonnollisesti syntynyt myös joukko patentteja.  Tuotannon laadunvalvontaa sekä tuotteiden lopputarkastusta testauksineen on kehitetty voimakkaasti. Useat tuotteet käyvät läpi myös ns esivanhennuksen ennen lopputarkastusta. Siglentin elektroniikan hardware valmistuslaatua pidetään yleisesti hyvälaatuisena ja uudemmissa tuotteissa korkealaatuisena.

Siglentin oman tutkimuksen ja tuotekehityksen tiimoilta on Siglentillä noin 140 patenttia joista noin 80 on keksintöpatentteja. Lisäksi ohjelmistojen tekijänoikeuksia on yli 30.

Siglent ei ole ns vastasyntynyt. Tässä satunnainen vanha artikkeli vuodelta 2015.
Siglent on noussut merkittäväksi digitaalisten oskilloskooppien sekä muiden mittalaitteiden valmistajaksi.
Oman vahvan tutkimuksen ja tuotekehityksen johdosta tuotevalikoima laajenee jatkuvasti.

Modern Test & Measure Helmikuu 2015.

Julkaisusta löytyy asiaa Siglentistä sivulta 24 alkaen. Mukana on myös artikkeli Siglentin kehittämästä "Easy Pulse" tekniikasta joka ensimmäisen kerran esiteltiin SDG5000 sarjan signaaligeneraattoreissa.Kaikki Siglentin valmistamat Euroopassa myytävät laitteet ovat myös C E sertifioituja, osa sen lisksi TÜV. Luonnollisesti Siglent toiminta  ISO 9001:2000 ja ISO 14001:2004 standardien mukaisesti on auditoitu (ja sertifioitu).

Siglent huolehtii myös työntekijöistään, ja noudattaa tinkimättä hyviä työelämän pelisääntöjä. Siglentillä tunnetaan myös vastuu ympäristöstä.

Siglent panostaa vuositasolla jatkuvasti vähintään noin 15% kokonaismyynnistä tutkimukseen ja tuotekehitykseen. Siglent toimii eteläisessä Kiinassa, Shenzhenissä, jossa sijaitsee pääkonttori sekä nykyaikaiset tuotantolaitokset.

Myynti-, huolto-  sekä varastotoimintoja Siglentillä on muun muassa Euroopassa sekä Pohjois Amerikassa. EU alueen varasto sekä huolto sijaitsee Saksassa.


--------------------------------------------------------------------------

Siglent myös rekrytoi joukkoonsa lisää elektroniikkasuunnittelijoita samoin kuin laiteohjelmien suunnittelijoita ja ohjemoijia hyvinkin haasteellisiin tehtäviin. Yleensä vähintään ammattikorkeakoulu tai siitä ylempää tasoa. Tuotelaueena rekrytoinnissa ovat erityisesti Oskilloskoopit, Signaaligeneraattorit sekä Spektrianalysaattorit. Ei ole poissuljettua myöskään rekrytointi ulkomailta. 1)

Lisätietoja saa myös kysymällä, Ota yhteyttä

1)  Avoin rekrytointi jossa eritelty eri ammatit ja koulutustasot ovat nähtävillä ainoastaan Siglentin Kiinan sivuilla. Sieltä löytyy myös yhteydenottolomakkeet. Muutkin voivat hakea kuin kiinalaiset! Senverran kiinan kielen taitoja vaaditaan että asiassa selviytyminen haastatteluun saakka sujuu omin avuin. Näissä asioissa voimme opastaa lähestymään kirjeitse oikeaa henkilöä.--»  ylös - up

--»  Etusivulle - Home