Siglent etusivulle linkki       Teholähteet - laboratoriovirtalähteet.


Tuotevalikoimaan kuuluu  monipuolisia lineaarisia sekä hakkuri - virtalähteitä.

Siglent ei ole halvin. Siglent on tehty työkaluksi eikä "quality looks like" koristeeksi. Kilpailee hintaluokassaan laadulla!

Laboratoriovirtalähteiden tuoteryhmä. Nykyiset aktiiviset tuotantomallit / mallisarjat.

SPD3303X lineaarinen SPD3303X-E lineaarinen SPD3303C lineaarinen SPS5000X  mallisarja, hakkuri
SPD1168X lineaarinen SPD1305X    lineaarinen SPD4000X mallisarja, lineaarinen !                 Hinnasto  

 

Nämä mallit ovat päästä päähän (verkkoliitännästä DC ulostuloihin) lineaarisia. Näissä on verkkojännite alennettu rengassydän muuntajalla jonka jälkeen on analoginen säätöyksikkö. Siksi nämä ovat myös painavia. (Laitteen sisäisen digitaalisen ohjausjärjestelmän syötössä on toki hakkurit)
Näissä puhallin myös säätyy automaattisesti kuormituksen/lämpötilan mukaan joten ovat normaalissa labrakäytössä usein erittäin hiljaisia eikä suurimmallakaan jatkuvalla kuormalla mitään erityisen äänekkäitä. Laitehan on mitoitettu termisesti kestämään myös jatkuvaa maksimikuormaa.

 ! SPD4000X sarja julkistettiin 28.6.2024

Linkkitaulukon SPS5000X on laajahko mallisarja jossa on joukko erilaisia mutta keskenään yhteensopivia malleja sekä labra- että teollisuuskäyttöön. Nämä kaikki ovat hakkuripohjaisia. Näillä voidaan toteuttaa jopa 320V DC jännite tai jopa 270A virta, ei sentään molempia yhdessä (86kW olisi sentään "aika paljon").


 

--» Ylös -- Up

--» Etusivulle - Home